Logo

Incepe perioada de proba Conectare

PREVEDERI GENERALE

Iti multumim pentru ca ne vizitezi. Dorim sa beneficiezi pe deplin de experienta accesarii si utilizarii site-ului www.hometraining.tv (denumit in cele ce urmeaza “HomeTraining” sau “Site-ul”). De aceea, te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de accesare si utilizare ale Site-ului (denumite in cele ce urmeaza „Acordul HomeTraining”), asa cum sunt acestea prezentate in cele ce urmeaza. Orice referire la Acordul Home Training va include orice alte regulamente si instructiuni de pe Site care completeaza explicit sau implicit termenii si conditiile de pe aceasta pagina a Site-ului.

Acordul HomeTraining reprezinta o conventie obligatorie intre Antrenorul Tau S.R.L., cu sediul social în Romania, in Popesti-Leordeni, strada Pavel Ceamur nr. 21, cladirea C1, etaj 1, biroul nr. 4, judetul Ilfov, J23/4722/2017, CUI 38231851, telefon 0723220623, email contact@hometraining,tv („Antrenorul Tau”), detinatoare a tuturor drepturilor asupra Site-ului, pe de o parte si orice utilizator al Site-ului, pe de alta parte. Acordul HomeTraining se aplica de fiecare data cand accesezi Site-ul, indiferent daca esti un vizitator sau utilizator care detine un cont creat pe Site si pentru toata durata de accesare.

Te rugam sa ai in vedere ca accesarea sau inregistrarea in orice mod pe acest Site reprezinta o acceptare deplina a prevederilor Acordului HomeTraining si de asemenea un acord expres pentru a fi parte la aceasta pe toata durata de utilizare in orice mod a HomeTraining. In cazul in care nu esti de acord in orice mod cu oricare dintre prevederile Acordului HomeTraining, te rugam sa nu continui accesarea Site-ului si sa opresti orice modalitate de accesare.

Pentru o mai buna intelegere a Acordului HomeTraining, precizam ca prevederile specifice ale acesteia sunt structurate pe sectiuni.

Inainte de a parcurge Sectiunile de mai jos, te rugam sa iei in considerare ca Antrenorul Tau are dreptul, oricand si fara a te anunta personal printr-o comunicare in acest sens, de a modifica urmatoarele elemente:

 • continutul Acordului HomeTraining;
 • grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum și întreg conținutul Site-ului;

Modificarile Site-ului vor fi aduse la cunostinta ta prin publicare pe Site. Modificarile Acordului HomeTraining vor fi incluse direct in forma actualizata a acesteia, data ultimei actualizari fiind cea indicata in ultima Sectiune a Acordului HomeTraining. Iti recomandam sa verifici in mod regulat data ultimei actualizari a Acordului HomeTraining in asa fel incat sa fii mereu informat despre versiunea aplicabila in orice moment. In masura in caree va fi posibil pentru utilizatorii care detin cont pe Site, modificarea Acordului HomeTraining va fi notificata si in contul respectiv.

In cazul in care continui sa utilizezi Site-ul dupa orice modificare a Acordului HomeTraining, acest lucru este considerat ca o acceptare expresa in totalitate a schimbarilor efectuate, precum si a formei actualizate a Acordului HomeTraining asa cum este aceasta publicata pe Site.

1. UTILIZAREA INFORMATIILOR PREZENTATE PE SITE

Prin intermediul Site-ului, dorim sa va oferim informatii si noutati despre sport, activitati fizice, produse alimentare si nutritie, precum si impactul sau efectele acestora asupra sanatatii. Informatiile prezentate pe Site au un caracter general si nu se adreseaza unui caz individual, cu exceptia situatiei in care este prevazut in mod expres altfel in cuprinsul Site-ului.

HomeTraining este un site care se adreseaza persoanelor majore. Antrenorul Tau face tot posibilul pentru a oferi informații de actualitate, sustinute de studii, practica sau alte surse verificate și de a le afișa într-un mod cât mai accesibil. Cu toate acestea, va rugam sa luati in considerare ca toate datele, materialele existente pe Site nu au caracter absolut si pot fi contrazise de alte surse avand in vedere nenumaratele abordari in acest domeniu.

Dorim sa subliniem ca tot ceea ce este prezentat pe Site nu poate fi in niciun caz considerat a fi o recomandare, consultatie medicala, tratament sau orice alt fel de prescriptie din partea Antrenorul Tau. HomeTraining nu se ocupă cu prestarea serviciilor medicale sau profesionale, orice conținut furnizat nu este un diagnostic, un plan de tratament sau o recomandare pentru un anumit curs de acțiune în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră și nu este destinat să furnizeze o anumită asistență medicală. Nu putem prevedea contraindicatii aplicate la nivel individual si nici nu va putem cunoaste limitele dictate de propriul organism, tipologie, stil de viata sau obiceiuri.

De aceea, va atragem atentia ca orice intentie de a aplica informatiile din Site pe propria persoana sau oricine altcineva trebuie realizata numai dupa ce discutati aceste aspecte cu medicul dvs de familie sau personal medical autorizat in acest scop. Este foarte important sa intelegeti ca sanatatea dumneavoastra este extrem de importanta si orice decizie luati in legatura cu aceasta trebuie sa fie consultata sau confirmata cu persoane cu pregatire profesionala in acest scop.

Dorim sa subliniem ca este foarte important sa urmezi sfaturile de mai sus. Riscul iti apartine in totalitate in cazul in care decizi sa beneficiezi de Servicii si/sau sa aplici informatiile pe tine sau pe alte persoane fara a lua in considerare contraindicatiile aplicabile, evaluate la nivel individual de catre persoane cu pregatire profesionala in acest scop.

Antrenorul Tau sau HomeTraining nu poate fi tinuta raspunzatoare in niciun fel pentru alegerile dumneavoastra sau pentru utilizarea informatiilor de pe Site.

2. ACCESAREA SITE-URILOR SI SERVICIILOR

Site-ul poate fi accesat de catre orice utilizator in mod gratuit asa cum sunt si unele dintre informatiile incluse in acesta.

Pentru a utiliza Site-ul trebuie sa ai echipamentul necesar accesarii Site-ului si acces la internet. De asemenea, trebuie sa stii sa navighezi pe internet si sa stii care sunt caracteristicile si eventualele limitari ale serviciilor de internet. Nu putem sti sau garanta care sunt echipamentele necesare sau programele pentru accesarea Site-ului pentru fiecare caz in parte si de aceea te rugam sa te asiguri ca accesarea de catre tine este sigura si nu incalca nicio prevedere legala aplicabila.

Pentru a putea beneficia de toate serviciile Site-ului este necesar sa devii un Utilizator inregistrat al Site-ului (denumit in cele ce urmeaza „Membru”) si sa ai un cont valabil conform prevederilor Acordului HomeTraining.

Calitatea de Membru iti ofera accesul cu sau fara plata, dupa caz, la serviciile prezentate pe larg in cadrul sectiunilor de mai jos ale Acordului HomeTraining. („Serviciile”). Pentru o intelegere cat mai completa si corecta a Serviciilor pe care Antrenorul Tau le ofera, te rugam sa accesezi toate informatiile disponibile pe Site.

Inscrierea ca Membru al HomeTraining.

Inscrierea ca Membru al HomeTraining este gratuita si inainte de a solicita plata vreunui pret pentru Servicii, Antrenorul Tau iti ofera posibilitatea de a verifica si a testa in mod gratuit pentru o durata de 3 zile de la inscrierea ta ca Membru al Site-ului. Pentru a finaliza procesul de inscriere pe Site si a putea beneficia de Serviciile oferite de noi, este necesar sa urmezi pasii de mai jos:

 • Completeaza Formularul de Inregistrare;
 • Valideaza Contul de Membru conform instructiunilor primite pe adresa de email furnizata in cadrul procesului de inregistrare pe Site;

Conditii de Inregistrare. Iti precizam ca pentru a deveni Membru, Antrenorul Tau se bazeaza ca toate conditiile de mai jos sunt indeplinite:

(i) ai acceptat integral Acordul HomeTraining conform prevederilor acestuia;

(ii) declari ca ai cel putin 18 ani sau peste 18 ani;

(iii) parcurgi procedura de inregistrare ca Membru si sa ne furnizezi informatiile obligatorii prevazute in Formularul de Inregistrare;

(iv) ne furnizezi o adresa de email valida;

Orice date si informatii furnizate in cadrul procedurii de inregistrare ca Membru trebuie sa fie clare, complete si actuale. Ai obligatia de a actualiza datele furnizate, ori de cate ori intervine o modificare a acestora prin completarea formularului corespunzator din contul de Membru.

Antrenorul Tau poate refuza inregistrarea ca Membru a oricaruia dintre utilizatori in cazul in care, la libera sa apreciere, are dubii cu privire la veridicitatea oricarei dintre informatiile furnizate de catre utilizatori sau cu privire la identitatea sau intentiile utilizatorului de a accesa Site-ul si Serviciile contrar scopului acestora sau cu afectarea drepturilor Antrenorul Tau, altor utilizatori sau oricaror alte persoane.

Principalele Servicii ale HomeTraining

Serviciile furnizate de catre Antrenorul Tau prin intermediul HomeTraining sunt:

 • exercitii de fitness realizate de catre un antrenor profesionist;
 • furnizarea de imagini live a exercitiilor de fitness realizate de antrenorii HomeTraining;
 • inregistrarea si punerea la dispozitie a programelor inregistrate in situatia in care din orice motiv nu le poti urmari in direct

Contul de Membru

In cadrul procedurii de inregistrare ca Membru, va trebui sa alegi un Nume de Utilizator pentru Contul de Membru. Te rugam sa nu alegi denumiri care: (i) sunt contrare prevederilor legale sau normelor de ordine publica sau moralitate; (ii) includ date cu caracter personal sau informatii pe care le doriti confidentiale; (iii) pot determina confuzie sau asocieri cu alte denumiri protejate prin lege sau inregistrari, decizii ale autoritatilor competente; (iv) pot afecta imaginea sau drepturile altor persoane (v) contravin Acordului HomeTraining sau (vi) care sunt indicate de Antrenorul Tau ca fiind identice sau asemanatoare cu Nume de Utilizatori pentru Conturi de Membru existente. Antrenorul Tau are dreptul, la libera sa alegere, de a refuza orice denumire care contravine celor indicate anterior sau care pot reprezenta in orice fel o amenintare actuala sau potentiala fata de Antrenorul Tau, Site si/sau alte persoane.

Contul de Membru este creat special pentru tine, iar continutul inclus de catre tine iti apartine in totalitate. Inainte de activarea Contului de Membru, declari pe proprie raspundere ca informatiile furnizate de catre tine sunt adevarate, iar furnizarea si accesul la Site si Servicii conform termenilor si conditiilor Acordului HomeTraining reprezinta integral vointa ta. In cazul in care nu doresti sa declari acest lucru, te rugam sa nu utilizezi in niciun mod acest Site.

Ai dreptul sa ai un singur Cont de Membru pe HomeTraining si de asemenea urmatoarele obligatii:

 • sa nu aloci, transferi sau transmiti niciunei alte persoane Contul de Membru sau orice alte drepturi referitoare la acesta;
 • sa nu autorizezi sau sa permiti in orice fel niciunei alte persoane in afara de tine sa foloseasca Contul de Membru;
 • sa nu creezi sau sa incerci inregistrarea pentru mai mult de un Cont de Membru;
 • sa utilizezi Serviciile numai in interes personal si sa nu incerci sau sa realizezi comercializarea Serviciilor de care beneficiezi;
 • sa nu atentezi in niciun fel la identitatea altor persoane si sa nu utilizezi in niciun fel datele si informatiile pe care le-ai obtinut legal sau ilegal despre o alta persoana in procedura de inregistrare ca Membru indicandu-le ca fiind datele si informatiile tale.

Ne rezervam dreptul de a anula oricare si toate Conturile de Membru precum si de a impune restrictii suplimentare, inclusiv accesul la Site, in cazul in care descoperim ca ai incalcat in orice mod obligatiile de mai sus, fie doar si temporar. In cazul in care pentru situatiile anterioare sunt aplicabile si alte prevederi legale de natura civila, contraventionala sau penala, avem dreptul de a sesiza autoritatile competente in vederea aplicarii respectivelor prevederi. Avand in vedere ca Antrenorul Tau nu are niciun control asupra informatiilor, actiunilor sau omisiunilor tale, Antrenorul Tau nu poate fi tras la raspundere sub nicio forma pentru accesarea Contului de Membru de catre alte persoane, indiferent de cauza acestei accesari.

Cod de Activare si Parola Dupa indeplinirea cumulativa a conditiilor pentru a deveni Membru HomeTraining, vei primi un cod de activare la adresa de email furnizata in cadrul procedurii de inregistrare. Nu vei avea acces la Contul de Membru daca nu furnizezi o adresa de email valida. Contul de Membru este securizat prin parola aleasa de catre tine. Responsabilitatea privind mentinerea confidentialitatii parolei iti apartine in totalitate.

Te rugam sa schimbi imediat parola Contului de Membru in cazul in care consideri ca este necesar sau ai dubii cu privire la cunoasterea acesteia de catre alte persoane. Atat in aceasta situatie, cat si in cazul uitarii parolei, vei putea accesa Contul de Membru cu ajutorul instructiunilor primite pe adresa de email furnizata in cadrul inregistrarii in Contul de Membru.

Profilul de Membru Dupa activarea Contului de Membru, vei ajunge la pagina de profil si vei avea acces la Serviciile oferite de Antrenorul Tau.

Perioada de Proba In cadrul Contului de Membru, pe durata perioadei de proba de 3 zile, ai posibilitatea de a opta pentru contractarea Serviciilor sau renuntarea la calitatea de Membru. In situatia in care la expirarea celor 3 zile, decizi sa nu beneficiezi de Servicii conform Acordului HomeTraining, Contul de Membru va fi sters automat si nu vei mai avea acces la Servicii, devenind un simplu vizitator al Site-ului. Durata Perioadei de Proba poate fi modificata de catre Antrenoul Tau, oricand pe durata Acordului HomeTraining.

Te rugam sa explorezi fiecare optiune oferita de HomeTraining in cadrul Profilului de Membru pentru o imagine clara si completa a calitatii tale de Membru HomeTraining si de Serviciile de care poti beneficia, precum si costul acestora. Vei gasi informatii detaliate cu privire la Serviciile la care ai acces sau poti avea acces, reguli aplicabile Membrilor si multe alte recomandari utile care sa te ajute sa beneficiezi pe deplin de Serviciile noastre si care, dupa caz completeaza Acordul HomeTraining. De asemenea, indiferent ca beneficiezi de Perioada de Proba si nu ti se percepe un pret pentru Servicii in acest timp, Acordul HomeTraining ti se aplica in mod corespunzator si este obligatia ta sa o respecti.

La sfarsitul Perioadei de Proba, poti opta pentru accesarea in continuare a Serviciilor si plata pretului acestora conform Acordului HomeTraining.

Te anuntam ca putem limita oricand atunci cand te integistrezi ca Membru sau pe parcursul Perioadei de Proba accesul la Perioada de Proba, la libera apreciere a HomeTraining in vederea limitarii utilizarii abuzive a Perioadei de Proba. Consideram, printre altele, ca reprezinta o utilizare abuziva a Perioadei de Proba inregistrarea ca Membru a unui vizitator, care a mai avut un cont de HomeTraining intr-un interval de 10 zile. In vederea identificarii unui eventual abuz, trebuie sa stiti ca putem folosi informatii precum ID-ul echipamentului utilizat, metoda de plata, cont de email si/sau orice alte modalitati de identificare disponibile.

De asemenea, Perioada de Proba poate fi limitata sau eliminata atunci cand Serviciile fac obiectul unei oferte sau pachet promotional, dupa caz.

Reguli principale de utilizare ale HomeTraining Te rugam sa citesti cu foarte mare atentie regulile principale de utilizare HomeTraining si sa le respecti oricand si pe toata durata de utilizare in orice mod a Site-ului.

Prin utilizarea Site-ului, te obligi sa:

 • nu furnizezi pe Site si/sau catre alti Membrii orice informatii sau mesaje indiferent de suport si forma de prezentare (text, imagini, mesaje audio, etc) care contin sau pot face referire la elemente obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale, care au caracter sexual (indiferent daca reprezinta oferirea de servicii concrete sau orice intentie sau referire la activitati cu caracter sexual) sau orice alte informatii si/sau mesaje care incalca drepturile Antrenorului Tau, oricaror altor persoane sau incalca in orice mod prevederile legale aplicabile;
 • nu vei agresa in niciun fel Membrii, nu vei continua sa transmiti mesaje nedorite catre Membrii dupa atentionarea in acest sens de catre Membrul respectiv sau Antrenorul Tau;
 • nu vei include in Profilul de Membru date cu caracter personal despre tine sau alte persoane si/sau orice alte informatii confidentiale sau care pot avea ca efect incalcarea drepturilor Antrenorul Tau, altor persoane sau a prevederilor legale aplicabile;
 • vei respecta drepturile de autor ale Antrenorul Tau si/sau ale oricaror alte persoane si nu vei aduce atingere in niciun fel acestor drepturi, altfel decat in masura strict permisa de prevederile legale aplicabile;
 • nu vei comercializa in niciun fel Serviciile sau rezultatul acestora si le vei folosi numai in interes personal;
 • nu vei realiza activitati de publicitate, reclama sau orice alta promovare similara in scop personal sau in numele altei persoane sau pentru anumite produse sau servicii, altfel decat in modalitatile permise expres de Antrenorul Tau;
 • nu vei introduce pe Site direct sau indirect si nu vei transmite prin intermediul acestuia, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea Site-ului si/sau oricaror dispozitive prin care este accesat Site-ul de catre Utilizatori.
 • nu vei realiza nicio activitate pe HomeTraining sau prin intermediul HomeTraining care sa implice urmatoarele: ura sau raul fizic impotriva oricarui grup sau individ; promovarea rasismului; bigotismul; continuturi care sa fie destinate hartuirii sau sa tinda spre hartuire; ameninta sau intimida orice alti Utilizatori ai HomeTraining; furniza informatii si continut despre minori in orice forma si in orice context fara aprobarea in scris a tutorelui acestuia;
 • nu vei promova activitati ilegale, acte care ar incalca intimitatea unei alte persoane, instructiuni despre fabricarea, vinderea sau cumpararea armelor de foc sau a medicamentelor, intentia sau instigarea la fapte in vederea de a rani sau hartui o alta persoana, incalcarea intimitatii uneia sau mai multor persoane, intentia si obtinerea de informatii despre alte persoane, intentia si realizarea de virusi informatici cu scopul de a fura date, informatii, etc. despre alte persoane sau cu scopul de a induce in eroare alti Utilizatori; de a fabrica virusi informatici de orice fel, bombe cu ceas, cai troieni sau orice alte coduri periculoase pentru securitatea informatica a Utilizatorilor si a serverelor;
 • nu vei promova implicarea in sprijinirea unui partid sau mai multor partide politice, religii, culte sau secte;
 • nu vei furniza informatii personale ale altei persoane sau altor persoane in scop comercial fara consimtamantul celui in drept care detine informatiile;
 • nu vei promova implicarea in orice activitate privind jocurile de noroc sau orice activitati similare; folosirea de programe automate care sa acceseze Site-ul in locul persoanei; folosirea de emailing-uri care sunt spam sau junk.
 • nu vei realiza alte activitati care nu sunt permise de lege;

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe HomeTraining apartin in exclusivitate Membrului sau Utilizatorului respectiv. Acesta este singurul raspunzator pentru acestea, iar Antrenorul Tau nu are nicio raspundere derivand din acestea atat in raportul cu respectivul Membru sau Utilizator, cat si fata de orice alte persoane. Antrenorul Tau nu garanteaza si nici nu sustine in vreun fel faptul ca puteti sa va bazati pe aceste informatii sau ca acestea sunt clare, sincere si ca pot fi utilizate confom scopului declarat sau dedus.

Este foarte important sa stii ca desi tu respecti Acordul HomeTraining, exista posibilitatea ca alti Membri sa nu faca acelasi lucru si sa introduca pe HomeTraining sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene sau orice alte informatii care nu respecta cele de mai sus. De asemenea, este posibil ca alti Membri sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca contrar drepturilor sau intereselor tale, inlcusiv pentru a te hartui sau aduce ofense in orice mod. HomeTraining nu este responsabil pentru conduita ta, in calitate de Membru sau informatiile pe care le dezvalui pe Site sau celorlalti Membri. De aceea, te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti Membri.

HomeTraining isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe Site. De asemenea, HomeTraining are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de Acordul HomeTraining. Cu toate acestea, indiferent de interventia Antrenorul Tau, fiecare Membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe Site si pentru continutul comunicarilor private intre Membri sau cu alte persoane.

In cazul in care un Membru nu respecta Acordul HomeTraining, Antrenorul Tau poate sanctiona Membrii prin emiterea, dupa caz de avertismente, suspendarea, in intregime sau in parte, a Contului de Membru, restrictionarea, in intregime sau in parte, a accesului la Cont de Membru sau Servicii HomeTraining total sau partial, anularea Contului de Membru.

Membrii al caror cont sau acces la Serviciile a fost suspendat, restrictionat, retras sau interzis din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod Acordul HomeTraining nu mai au dreptul de a utiliza Site-ul sau Serviciile, corespunzator masurii luate de catre Antrenorul Tau. In toate cazurile, oricare dintre masurile luate de Antrenorul Tau pentru nerespectarea Acordul HomeTraining, acestea vor putea fi luate fara nicio notificare prealabila si indiferent daca Serviciile sunt oferite gratuit sau contra unui pret platit. Va informam ca nu veti avea dreptul la nicio restituire sau compensare a costurilor pentru perioadele in care Contul de Membru este suspendat urmare a nerespectarii Acordul HomeTraining sau in cazul anularii Contului de Membru sau a Serviciilor.

Preturi ale Serviciilor

Dupa expirarea Perioadei de Proba, Antrenorul Tau percepe un Abonament lunar care contine furnizarea tuturor Serviciilor indicate pe Site. Valoarea abonamentului lunar este de 59.99 ron si include beneficierea in perioada de abonament a Serviciilor. Trebuie sa stii ca Serviciile furnizate de Antrenorul Tau in schimbul Abonamentului nu sunt servicii pe suport material.

Precizam ca preturile indicate pentru Servicii (Abonamentul Lunar) nu includ in niciun fel tarifele sau costurile derivand din utilizarea serviciilor de internet, a mijloacelor de comunicare la distanta sau a oricaror altor dispozitive pe care le veti utiliza pentru accesarea Serviciilor.

Te rugam sa citesti cu atentie informatiile prezentate pe Site cu privire la Servicii si tarife, precum si implicatiile unei eventuale retrageri, renuntari sau incetari a Serviciilor dupa efectuarea platii acestora, inclusiv in ceea ce priveste dreptul de retragere din Serviciul respectiv fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, explicat inainte de efectuarea platii. Ai posibilitatea verificarii Serviciilor si a informatiilor corespunzatoare oricand pe durata utilizarii Site-ului, precum si inainte de efectuarea oricarei plati.

Atunci cand alegi Serviciile HomeTraining si decizi sa efectuezi plata Abonamentului Lunar, iti subliniem ca iti asumi urmatoarele declaratii si garantii:

 • ai cel putin 18 ani si ai capacitatea si drepturile necesare pentru a beneficia de Servicii conform Acordul HomeTraining;
 • informatiile solicitate pentru efectuarea platii sunt adevarate si nu comiti nicio fapta contrara prevederilor legale aplicabile prin efectuarea platii sau accesarea Serviciilor;
 • plata este facuta in numele tau si ai dreptul de a utiliza modalitatea de plata respectiva;
 • prevederile legale sau de alta natura care iti sunt aplicabile (in functie de rezidenta, cetatenie sau alte aspecte care caracterizeaza persoana ta) nu sunt incalcate prin accesarea Serviciului si nu exista limitari pentru tine in ceea ce priveste accesul la Servicii;

Antrenorul Tau nu are nicio raspundere fata de nicio persoana cu privire la incalarea de catre tine a prevederilor de mai sus sau a oricaror alte prevederi din Acordul HomeTraining, precum si pentru utilizarea incorecta sau ilegala a mijloacelor de plata. Antrenorul Tau nu poate in niciun caz returna sumele platite daca Membrul invoca faptul ca a achizitionat din eroare Abonamentul sau se razgandeste din orice motiv dupa plata acestuia.

Accesul la Serviciile achizitionate va fi efectiv numai dupa confirmarea platii contravalorii acestuia.

Antrenorul Tau are dreptul sa blocheze Contul de Membru in situatia in care exista reclamatii sau orice alte motive referitoare la platile pe care le efectuezi pana in momentul in care respectiva reclamatie este solutionata sau motivele respective au disparut sau au fost clarificate.

Prevederile legale stabilesc dreptul unei persoane de a se retrage dintr-un contract incheiat la distanta in termen de 14 zile de la incheierea respectivului contract fara justificarea deciziei si fara alte costuri in afara celor prevazute de lege. Aceasta regula, insa, nu se aplica pentru Serviciile de care beneficiezi imediat si integral, al celor cu continut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate in mod clar pentru tine, asa cum sunt si Serviciile achizitionate.

De aceea, dorim sa stii ca nu vei avea dreptul de retragere prevazut mai sus dupa ce efectuezi plata Serviciul si ai acces integral la acesta din momentul imediat urmator confirmarii de catre noi a primirii platii. In cazul in care vei renunta la abonament sau Serviciu oricand dupa efectuarea platii, iti comunicam ca plata nu iti va fi restituita. Daca doresti sa continui accepti si declari dupa cum urmeaza: Cunosc si accept ca serviciul furnizat este (i) un serviciu cu continut digital care nu este livrat pe suport material si ca (ii) serviciul este este furnizat in mod continuu si imediat, beneficiind instantaneu de acestea conform cerintelor si optiunilor mele. Imi dau expres acordul ca prestarea Serviciilor sa inceapa imediat dupa efectuarea si confirmarea de primire a platii, si de asemenea ca prin accesarea Serviciilor renunt in mod expres la dreptul de retragere din abonamentul sau Serviciul achizitionat. Aceasta declaratie se aplica pentru orice reinnoire a Abonamentului conform Acordului HomeTraining.

Modalitati de plata Serviciile pot fi achizitionate prin plata cu cardul bancar.

Poti afla informatii detaliate despre fiecare modalitate de plata inainte de efectuarea oricarei plati. Taxele si comisioanele aferente fiecarei modalitati de plata sunt incluse in valoarea pretului Serviciilor indicate pe Site. Acestea vor fi achitate separat de catre tine la momentul efectuarii platii in functie de modalitatea aleasa de tine. Trebuie sa stii ca prin efectuarea platii, Antrenorul Tau intelege ca accepti pe deplin respectiva modalitate de plata si nu ai nicio pretentie de la Antrenorul Tau cu privire la aceasta.

Rambursarea platilor Respectam prevederile legale imperative in ceea ce priveste rambursarea platilor pe care le faci, dupa caz. Te rugam sa iei in considerare ca nu vom efectua nicio rambursare (i) in cazul anularii Abonamentului Lunar sau pentru perioada de facturare curenta sau pentru Servicii de care ai beneficiat; (ii) pentru periodele in care Contul de Membru sau accesul la Serviciu este suspendat conform Acordului Home Training; sau (iii) pentru care iti este blocat accesul la Site sau Servicii, Contul de Membru este anulat sau desfiintat precum si in orice alte cazuri prevazute in Acordul HomeTraining. Vom trata fiecare situatie in mod individual pentru fiecare Membru. Orice renuntare la plata sau orice rambursare efectuata nu determina respectarea obligatiei aceleiasi rambursari sau uneia similare pentru viitor.

Reinnoirea Abonamentelor Antrenorul Tau are interesul de a oferi Membrilor Servicii de cea mai buna calitate si Servicii continue. In acest scop, prin plata primului Abonament Lunar si accesarea Serviciilor esti de acord in mod expres ca Antrenorul Tau sa reinnoiasac automat Abonamentul Lunar platit atunci cand Abonamentul expira, reinnoirea si prin aceeasi modalitate de plata pentru care ai optat initial. Astfel, reinnoirile sunt realizate pentru o durata de timp egala cu cea aleasa de tine conform pachetului pentru care ai optat (exemplu: Daca ai ales un abonament de o luna, Antrenorul Tau va reinnoi abonamentul dupa expirarea acelei luni platite cu inca o luna). Daca exista optiunea unui alt abonament decat cel lunar, reinnoirea se va aplica in mod corespunzator (exemplu: daca ai ales un abonament pentru trei luni, Antrenorul Tau va reinnoi abonamentul dupa expirarea celor trei luni platite cu inca trei luni). Astfel se va proceda cu toate abonamentele indiferent de perioada de timp aleasa initial de catre tine. Abonamentul nu este prelungit in situatia lipsei necesarului de bani la momentul reinnoirii automate a Abonamentului. Membrul poate oricand achizitiona un nou Abonament.

Antrenorul Tau va comunica intotdeauna in scris la adresa de email furnizata perioada de reinnoire a respectivului abonament.

Prin acceptarea Acordului HomeTraining, esti de acord in mod expres si imputernicesti HomeTraining sa efectueze reinnoirea automata a abonamentului prin metoda descrisa mai sus (indiferent de numarul perioadelor succesive de prelungire) pana in momentul in care tu accesezi si decizi sistarea Abonamentului.

Sistare Abonament: Cu exceptia situatiei in care este precizat in mod expres altfel in Acordul HomeTraining, poti anula inregistrarea ta ca Membru sau a Abonamentului in orice moment pe parcursul termenului de inscriere sau termenului de Abonament sau in orice alta perioada de reinnoire prin accesarea “Setari Cont”. In cazul in care ai accesat “Sistare abonament”, abonamentul va expira la sfarsitul perioadei de subscriere pentru care ai platit si nu vei primi nicio rambursare (inclusiv pentru zilele neutilizate din Abonamentul pe care l-ai ales initial, indiferent daca ai ales plata unei luni sau a mai multor luni calendaristice odata).

Prevederile Acordului HomeTraining se alica in mod corespunzator pentru orice Servicii-Cadou / Promotii care pot fi achizitionate de pe Site.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Antrenorul Tau va respecta in totalitate prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice cu modificarile si completarile ulterioare in ceea ce priveste datele cu caracter personal furnizate de catre tine.

Te rugam sa accesezi Politica de Confidentialitate, care fac parte integranta din Acordul HomeTraining pentru informatii detaliate despre drepturile tale referitoare la datele cu caracter personal, precum si informatii relevante in ceea ce priveste confidentialitatea informatiilor furnizate de catre tine.

3. DURATA SI INCETAREA ACORDULUI HOMETRAINING

Durata Acordului HomeTraining

Acordul HomeTraining se aplica pentru toti Utilizatorii de la momentul accesarii sau inregistrarii in orice mod pe acest Site si pe toata durata de utilizare in orice mod a HomeTraining si/sau a unuia sau mai multora dintre Serviciile si pentru fiecare astfel de utilizare.

La achizitionarea oricaruia dintre Serviciile cu plata, ti se va cere acordul expres pentru acceptarea Acordului HomeTraining, prin bifarea sectiunii „Am citit si sunt de acord cu Acordul HomeTraining”, intrucat dorim sa beneficiezi la maxim de Servicii si in deplina cunostinta a termenilor si conditiilor de accesare si utilizare a acestor Servicii.

Este foarte important sa stii ca in cazul in care nu esti de acord cu Acordul HomeTraining sau cu oricare dintre prevederile acesteia sau consideri ca nu esti suficient informat cu privire la drepturile si obligatiile tale, te rugam sa nu continui accesarea Site-ului sau achizitionarea oricarui Serviciu.

Acordul HomeTraining va ramane in vigoare pe o perioada nedeterminata atata timp cat esti Membru al HomeTraining, chiar daca o perioada indelungata de timp nu ai accesat sau folosit Serviciile HomeTraining. Acordul HomeTraining se va aplica in mod corespunzator si dupa aceasta data pentru toate efectele acestea si/sau exercitarea de drepturi ale Antrenorul Tau si/sau Membrilor. De asemenea, in cazul in care ati sters Contul de Membru si ulterior aduceti orice prejudiciu material sau de imagine, paguba sau orice alte aspecte legate de siguranta si functionalitatea HomeTraining, Antrenorul Tau are dreptul de a actiona prin mijloace legale pentru a recupera prejudiciul pe care l-ai cauzat sau a stopa actiunile care lezeaza Antrenorul Tau sau HomeTraining.

Contul de Membru poate fi sters in orice moment de catre tine, cu implicatiile prevazute in Acordul HomeTraining sau direct de catre Antrenorul Tau.

Poti sterge Contul tau de Membru oricand, urmand pasii din sectiunea “Setari cont” sau printr-o notificare prealabila la adresa de email: contact@hometraining.tv. In urma stergerii contului, Antrenorul Tau isi rezerva dreptul de a trimite o notificare scrisa in legatura cu aceasta situatie tuturor Membrilor/Utilizatorilor HomeTraining cu care ati corespondat prin mijloacele oferite de HomeTraining.

Antrenorul Tau isi rezerva dreptul de a suspenda imediat sau restrictiona accesul la oricare dintre Serviciile sale chiar si fara preaviz conform prevederilor Acordului HomeTraining. De asemenea HomeTraining isi rezerva dreptul de a elimina informatiile tale de cont sau date, precum si orice alte informatii, inregistari in orice moment la constatarea de catre HomeTraining a unor nereguli sau abuzuri in ultilizarea Site-ului.

4. RASPUNDEREA UTILIZATORILOR

Responsabilitatea pentru nerespectarea termenilor si conditiilor Acordului HomeTraining iti apartine in totalitate. Unele aspecte privind situatiile in care iti este angajata raspunderea sunt indicate aici, iar altele sunt prevazute in alte sectiuni ale Acordului HomeTraining sau deriva din acestea.

Esti de acord sa despagubesti Antrenorul Tau, angajatii Antrenorul Tau si/sau orice alti colaboratori, precum si orice alte persoane pentru orice prejudiciu, pierdere, costuri si chetuieli (inclusiv orice cost sau cheltuiala referitoare la recunoasterea, constatarea si punerea in executare fortata sau nu a oricaror drepturi) rezultand din:

 • actiunile sau omisiunile tale care impiedica Antrenorul Tau de a asigura utilizarea si functionarea Site-ului pentru Utilizatori;
 • orice anunt facut de catre tine pe Site atat in nume propriu cat si in numele altei persoane, inclusiv Antrenorul Tau;
 • incalcarea sau nerespectarea in orice mod a Acordului HomeTraining;
 • incalcarea oricarei legi, reguli sau reglementari aplicabile Acordului HomeTraining, Antrenorul Tau.

Te rugam sa iei in considerare ca esti singurul raspunzator pentru: (i) pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la Contul de Membru si nu poti avea nicio pretentie fata de Antrenorul Tau cu privire la divulgarea datelor de autentificare (ii) utilizarea unui dispozitiv nesecurizat virusat sau pe care ruleaza diverse aplicatii informatice si care determina nerespectarea Acordului HomeTraining sau divulgarea datelor de Membru cat si cele privind plata Serviciilor sau (iii) actiunile si omisiunile tale referitoare la HomeTraining, Servicii sau fapte care au legatura cu acestea indiferent ca sunt exercitate in mediul virtual sau in afara acestuia.

5. RASPUNDEREA ANTRENORUL TAU

Prin accesarea si utilizarea HomeTraining, esti de acord cu faptul ca HomeTraining ofera Servicii numai in baza legilor in vigoare care ii sunt aplicabile. HomeTraining ofera Servicii “CA ATARE” si “ASA CUM SUNT DISPONIBILE” si nu ofera “NICIO GARANTIE DE ORICE FEL, IMPLICITA, EXPLICITA SAU STATUTARA CU PRIVIRE LA SERVICIILE SAU SITE-UL” (inclusiv in ceea ce priveste informatiile continute de HomeTraining), “INCLUSIV ORICE GARANTIE COMERCIALA, POTRIVITA PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU NEINCALCARE”. HomeTraining NU GARANTEAZA CA UTILIZAREA SERVICIILOR VA FI SIGURA, neintrerupta, disponibila permanent, FARA ERORI SAU CA VA RASPUNDE in orice moment CERINTELOR DUMNEAVOASTRA SAU DE ORICE ALTE DEFECTE in Serviciile oferite.

Antrenorul Tau nu ofera nicio garantie si nu isi asuma responsabilitatea pentru conectivitatea si disponibilitatea Serviciilor, cum nu poate garanta in niciun fel faptul ca Serviciile raspund exigentelor tale sau prestarea acestora determina un rezultat dat sau previzibil. Esti liber sa alegi Serviciile, sa beneficiezi de acestea sau sa renunti la ele conform Acordului HomeTraining si nu iti promitem sau inducem in niciun fel vreun rezultat determinat.

Informatiile de pe Site Responsabilitatea derivand din informatiile publicate de utilizatori pe HomeTraining apartine exclusiv detinatorilor, autorilor sau celor care le-au introdus pe Site. HomeTraining nu garanteaza si nu asigura acuratetea, veridicitatea, caracterul complet sau incomplet al acestor informatii. Implicarea sau neimplicarea HomeTraining in ceea ce priveste oricare dintre informatiile incluse pe site nu poate avea semnificatia acceptarii sau sustinerii respectivei informatii. Antrenorul Tau nu poate raspunde si nu poate fi tras la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu cauzat ca urmare a increderii sau neincrederii in aceste informatii postate pe Site sau transmise catre orice alt Utilizator prin orice alte mijloace.

Caracteristici Beta: HomeTraining poate oferi, fara anuntarea prealabila a Utilizatorilor, din cand in cand anumite caracteristici Beta sau alte instrumente si programe cu care Utilizatorii pot experimenta Serviciile nou oferite sau imbunatite ale HomeTraining. Aceste caracteristici sau instrumente sunt oferite Utilizatorilor exclusiv in scopuri experimentale. HomeTraining nu ofera nicio garantie de niciun fel cu privire la accesarea acestor instrumente. Aceste programe pot fi oprite, intrerupte oricand si oricum de catre HomeTraining, fara anuntarea in prealabil a Utilizatorilor.

HomeTraining nu poate raspunde si nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de daune accidentale, speciale, subsecventiale sau indirecte rezultate din sau in legatura cu utilizarea sau imposibilitatea de a folosi HomeTraining, inclusiv si fara limitare la pagube, pierderi, prejudicii, coruptie de date sau programe, intreruperi de servicii si procurari de servicii inlocuitoare chiar daca HomeTraining stie sau a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune, cu exceptia cazului in care acestea sunt produse ca urmare a intentiei sau neglijentei grave a HomeTraining. In limitele maxime prevazute de lege, in nicio situatie, raspunderea TOTALA HomeTraining (in orice forma de actiuni oarecare in legatura cu prezentul Acord HomeTraining sau utilizarea HomeTraining) nu poate depasi suma pe care ai platit-o catre HomeTraining pentru Contul tau de Membru. Daca nu ai platit pentru utilizarea HomeTraining, raspunderea TOTALA HomeTraining va fi de maxim 500 ron sau echivalentul acesteia.

Exonerarea raspunderii HomeTraining pentru alte actiuni In limita legii, Antrenorul Tau sau HomeTraining nu va raspunde si nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de daune, fie directe, indirecte, speciale, generale, compensatorii, consecinta, si/sau incidentale, rezultate din activitatea desfasurata de catre tine sau de oricine altcineva in legatura cu utilizarea HomeTraining, inclusiv si fara limitare la vatamari corporale, stres emotional si/sau orice alte daune provocate de comunicarea sau intalnirea cu alti Utilizatori ai HomeTraining in afara Site-ului sau prin intermediul acestuia. Antrenorul Tau nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de catre oricare dintre Utilizatori, precum si actiuni sau inactiuni rezultate din acestea.

Nu garantam ca Site-ul sau Serviciile vor fi functionale daca (i) furnizorul de internet al utilizatorului nu este capabil sa furnizeze serviciile sale in mod corespunzator (ii) utilizezi diferite browsere sau programe care limiteaza accesul tau la internet sau Site si de ceea nu putem fi trasi la raspundere pentru nefunctionarea completa sau cu intermitente a Site-ului sau Serviciilor (iii) ai nemultumiri legate de aspectul si functionarea Site-ului sau (iv) exista defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet sau (v) dispozitivul la care recepttionezi imaginile difuzate de catre HomeTraining nu reda o anumita calitate.

De asemenea, nu garantam ca serviciile functioneaza fara intrerupere sau erori, in special in cazul in care Site-ul este intrerupt in orice moment pentru scopuri care tin de mentenanta, imbunatatiri tehnice, update-uri sau dezvoltari ale continutului si/sau a prezentarii HomeTraining. Atunci cand este posibil pentru noi, vom incerca sa informam Utilizatorii despre aceste intreruperi.

Verificarea informatiilor: HomeTraining are dreptul (nu si obligatia) si poate utiliza diferite moduri legale de verificare a informatiilor Membrilor HomeTraining.

6. RECLAMATII

Pentru a ne adresa orice fel de observatii sau plangeri, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa feedback@ hometraining.tv. Orice alta comunicare in baza legii (citatii, plangeri civile sau penale, o hotarare judecatoreasca, etc.) adresata HomeTraining va rugam sa o trimiteti prin fax la nr +40 213 611 929 sau prin email la contact@ hometraining.tv. Orice alte sesizari care nu fac referire la cele mentionate mai sus si sunt primite la adresele de email si nr. de fax precizate, nu vor fi luate in considerare de catre Antrenorul Tau.

7. DREPTURILE DE PROPRIETATE SI DREPTURILE DE AUTOR

Dreptul de proprietate asupra informatiilor: Prin prezentul Acord HomeTraining declari si esti de acord fara niciun fel de limitare ca HomeTraining este proprietarul oricaror informatii, sigle, suporturi, materiale initiale precum si orice informatii furnizate pe Site de catre Antrenorul Tau, exceptie fiind datele dumneavoastra personale. Antrenorul Tau detine toate drepturile de proprietate asupra HomeTraining inclusiv, dar fara a se limita la toate informatiile confidentiale.

Interzicerea utilizarii Informatiilor Confidentiale: Iti este interzisa copierea, raspandirea, transmiterea, modificarea, dezvaluirea, publicarea in mass-media, crearea de copii integrale sau partiale, utilizarea comerciala pentru orice alte drepturi de material, marci comerciale sau orice alte informatii confidentiale care sunt in proprietatea HomeTraining fara acordul scris al Atrenorul Tau.

Informatiile altor Utilizatori: Iti este interzisa folosirea, copierea, modificarea, publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, folosirea in scop comercial, vinderea sau exploatarea de orice alte informatii ale altor Utilizatori care au inregistrate drepturile de autor sau care nu au inregistrate drepturile de autor fara acordul legal al acestora.

Drepturile de autor In cazul in care consideri ca drepturile tale de autor au fost incalcate, te rugam sa anunti HomeTraining. Pentru ca plangerea ta sa fie valabila trebuie sa ne furnizezi urmatoarele informatii in scris: 1. O semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate care detine drepturile de autor sau a unei persoane care reprezinta legal titularul dreptului de autor; 2. Identificarea drepturilor de autor care pretinzi ca sunt incalcate; 3. Identificarea materialului care se pretinde a fi incalcat si care se afla pe HomeTraining; 4. Informatii complete pentru a putea ca HomeTraining sa te contacteze (adresa, telefon, email, etc.); 5. O declaratie care sa precizeze ca tu esti titularul drepturilor de autor incalcate si in care sa demonstrezi ca alta persoana neautorizata a folosit drepturile tale de autor; Toate aceste informatii vor fi prezentate la adresa de email feedback@hometraining.tv La aceasta adresa de email vor fi luate in considerare numai cazurile prezentate mai sus, orice alta informatie nu va fi luata in considerare si sunteti de acord ca HomeTraining sa distruga acele informatii care nu fac obiectul prezentei situatii.

8. LEGE APLICABILA SI SOLUTIONAREA DISPUTELOR

Orice disputa referitoare la incheierea, interpretarea, executarea si incetarea Acordului HomeTraining sunt reglementate de prevederile legale din Romania. HomeTraining este intotdeauna interesata in a rezolva orice fel de conflict sau litigiu pe cale amiabila iar in cazul in care acest lucru nu este posibil va fi supus spre solutionarea instantelor competente. Cererea de solutionare a oricarei dispute de orice fel poate fi depusa in termen de maxim un an de la data la care a avut loc incidentul sau de la data la care aveai dreptul la solicitare.

Esti de acord si intelegi ca prin incalcarea Acordului HomeTraining poti provoca daune ireparabile pentru HomeTraining si prin urmare sunteti de acord ca Antrenorul Tau va avea dreptul sa apeleze oricand la autoritatile cu atributii jurisdictionale pentru a limita termporar sau definitiv orice actiune, inactiune sau prejudiciu cauzat de catre tine.

9. ALTE PREVEDERI

Limitari geografice: Esti obligat sa folosesti HomeTraining respectand legile fiecarui stat in parte caruia ii apartii sau pe teritoriul caruia esti in momentul accesarii si utilizarii HomeTraining. In cazul in care, dintr-un motiv legal intr-o anumita zona este interzisa accesarea si utilizarea HomeTraining, suntem nevoiti sa blocam accesul pentru persoanele din acele zone. Esti singurul responsabil pentru a determina daca poti accesa si utiliza HomeTraining in statul din care faci parte conform cetateniei sau in statul in care te aflii la momentul accesarii sau utilizarii HomeTraining. Utilizarea site-ului HomeTraining indica faptul ca esti de acord sa iti asumi in totalitate toate obligatiile in ceea ce priveste informatiile si continutul pe care le postezi, transmiti si publici sau le pui la dispozitia altor Membrii.

Relatiile cu agentiile de publicitate, cu clientii de publicitate si sponsori, Link-uri catre alte Site-uri: Serviciile si paginile HomeTraining pot contine link-uri catre alte adrese de web ale unor terti, inclusiv si fara limitare la agentii de publicitate, clienti de publicitate, sponsori care nu se afla sub controlul HomeTraining. HomeTraining nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul oricarui site legat printr-un link de HomeTraining si nici pentru link-urile din Site-ul tertului respectiv spre alte site-uri. De asemenea, HomeTraining nu poate raspunde pentru modificarile intervenite pe site-urile respective. HomeTraining posteaza aceste link-uri pe Site-ul propriu numai in urma unui acord comercial intre HomeTraining si respectivul site web, cu statut de tert, avand ca finalitate oferirea unor informatii posibil importante si interesante pentru tine. Accesarea acestor link-uri devine numai responsabilitatea ta, simpla afisare a link-urilor pe anumite pagini din HomeTraining nu inseamna si o obligativitate a Utilizatorilor de a le accesa. In cazul in care ai accesat aceste link-uri ale unor site-uri web terte si ai participat la anumite concursuri, tombole etc. prezentate de catre site-urile web terte iti asumi intreaga responsabilitate cu privire la datele personale comunicate, cu privire la platile facute catre aceste site-uri, livrarea de bunuri sau servicii, sau orice alt fel de informatii primite sau oferite. Esti de acord ca aceste relatii descrise anterior sunt numai intre tine si respectivele site-uri web terte si HomeTraining nu poate raspunde si nu poate fi tras la raspundere in niciun fel in legatura cu orice pierdere sau prejudiciu suferite de catre tine in legatura cu utilizarea acestor site-uri web terte. Te rugam sa accesezi sectiunea Politica de Confidentialitate pentru a vedea informatii despre colectarea si posibila utilizare a informatiilor si materialelor furnizate de catre tine.

Renuntare. Faptul ca Antrenorul Tau nu si-a manifestat interesul la un moment dat in a exercita sau executa orice drept sau prevedere a prezentului Acord HomeTraining nu inseamna ca aceasta reprezinta o renuntare la astfel de drepturi sau prevederi, Atrenorul Tau putand oricand si in orice moment sa initieze respectivele actiuni. In mod corespunzator orice actiune a HomeTraining, cu titlu de exceptie sau renuntare expresa la un drept se aplica numai pentru situatia respectiva si nu poate fi extinsa in niciun fel pentru alte situati chiar identice si nu poate fi interpretata ca o modificare a Acordului HomeTraining. In cazul in care orice prevedere a acestui Acord a fost declarata invalida, restul prevederilor raman in vigoare si cu efecte depline conform legii.

10. DATA ULTIMEI ACTUALIZARI A ACORDULUI HOMETRAINING

Acest Acord a fost revizuit la data de 06.10.2017